Over ons

Marloes Pannekoek

Naam Marloes Pannekoek
Mobiel (06) 3970 0955
Marloes  Pannekoek

Quote

Welke functie heb je binnen Matchpartner en wat spreekt je daarin aan?
Vanaf april 2021 ben ik, met veel plezier, werkzaam als consultant bij Matchpartner Onderwijs. Ons kantoor is gevestigd in Breda en we hebben een ruim netwerk aan scholen in Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Inmiddels heb ik al veel docenten mogen zien en spreken en het geeft me veel energie om de docenten te helpen aan een leuke baan die bij hen past. Ook docenten in opleiding geven wij graag een kans. In de arbeidsbemiddeling is geen dag hetzelfde en de dynamiek tussen docenten en scholen spreekt me aan in deze functie. De samenwerking met Irene en Wesley is hierbij ook erg belangrijk.

Hoe zie jij de markt waarin je bemiddelt?
Eerder heb ik in de arbeidsbemiddeling gewerkt maar dit was in andere branches. Het onderwijs is een interessante markt om in en mee te werken. Irene heeft ontzettend veel ervaring wat betreft de arbeidsbemiddeling in het onderwijs en hier leer ik veel van. De docenten zijn prettige gesprekspartners. Vanwege het tekort aan docenten ligt er een mooie uitdaging om de perfecte school te vinden waar een docent met veel plezier en langdurig aan de slag kan, en blijft.

Wat kenmerkt Matchpartner volgens jou?
Matchpartner is een professionele organisatie waarbij persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. De contacten en banden met scholen zijn erg warm en iedere docent spreken wij persoonlijk om zijn of haar wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. We willen graag weten wat iemand drijft en wat belangrijk is voor diegene. Dit zodat wij een school en een baan kunnen zoeken waar diegene echt energie van krijgt. Docenten in opleiding hebben veel baat bij onze aanpak en extra begeleiding. De lijntjes binnen de organisatie zijn kort en alles is bespreekbaar, dit maakt het een erg aangename werkomgeving.

Ik zoek op dit moment naar een

Vind de ideale baan binnen jouw specialisme

Vind de baan die bij jou past binnen jouw specialisme of bekijk hier ons gehele vacature aanbod